VEELGESTELDE VRAGEN

Tijd besparen en direct uw antwoord!

LEVERING

Hoe lang duurt het voordat ik mijn kleding bedrukt terug krijg?


Wij streven er altijd naar om de kleding zo snel mogelijk terug bij de klant te krijgen. Een exacte levertijd is moeilijk aan te geven. Heeft u een spoed opdracht meld dit dan bij u bestelling, in dat geval kijken we samenwat de mogelijkheden tot levering zijn. Over het algemeen houden wij een levertijd van 1 a 2 weken aan. Dit is afhankelijk van de grootte van de opdracht.
Waarom zie ik twee adressen op de website?


T-Sjurt Plus is tijdelijk gevestigd in Heythuysen, dit is onze hoofdlocatie. Voor directe bedrukkingen en ophalen van kleding kunt u hier terecht. Woont u in de buurt van Roermond dan kunt u kleding ook afgeven/ophalen op ons adres in Roermond. Beide locaties zijn alleen op afspraak te bezoeken.
Doen jullie ook kleding verzenden?


Bedrukte kleding zenden wij ook naar onze klanten toe. Bestellingen boven de €250,00 worden gratis toegezonden. Voor bestellingen onder de €250,00 rekenen wij verzendkosten afhankelijk van de grootte van het pakket.

BEDRUKKING

Is het mogelijk om 1 stuks te bedrukken?


Omdat wij ook onze kleine afnemers koesteren bedrukken wij kleding al vanaf 1 stuks.
Kan ik een foto bij T-Sjurt Plus laten bedrukken?


Momenteel beschikken wij nog niet over de apparatuur om foto's of logo's met kleurverloop te bedrukken. Wat wij wel kunnen bedrukken staat uitgebreid uitgelegd op onze website.
Hoe lang blijft de opdruk zitten?


Afhankelijk van hoe u met de bedrukte kleding om gaat kan de opdruk soms wel jaren blijven zitten. Als u zich aan de wasvoorshriften houdt zou het niet mogelijk moeten zijn dat de opdruk los laat.
Kan ik mijn bedrukte kleding strijken?


Ja dat kan, voor precieze uitleg verwijs ik door naar onze bijlage met de wasvoorschriften. Wasvoorschriften

PRIJZEN

Wat kost het om kleding te laten bedrukken?


Omdat de prijs afhankelijk is van de grootte en het aantal kleuren van de opdruk is het lastig de prijzen zichtbaar te stellen voor onze klanten. Via het contact formulier op de website kunt u een aanvraag doen waar wij zo snel mogelijk op zullen reageren om u een gepaste prijs toe te sturen.
Vanaf hoeveel stuks krijg ik korting?


Bestellingen van 26 stuks of hoger van dezelfde opdruk worden berekend met een korting. Hiervoor geld dus dat als het een bestelling zou zijn met 26 verschillende namen op de kleding maar 26 dezelfde borstlogo's. De korting alleen geldig is op de borstlogo's.